snöööö

hejhej

ligger å latar mig i sängen å undrar om det ska hända något roligt i dag.. tror inte det:(

något jag inte skrev var att saga kom hit i går kväll:) vi hyrde två filmner, en film som utspelade sig i sverige med massa franska personer som var seriöst helt knäppa! anledningen till att vi hyrde filmen var ju för att björn gustavsson var med:) <33 hahhaha annars sög den!  sen såg vi en annan film å båda somnade efter vi sett halva kanske, lyckat:p sen vakna jag när den slutat å började må skit illa. sen efter ett tag blev de bättre. pratade med min sötis i telefon och tog in pållarna. saga for hem i dag vid 11 tiden

nu vet jag inte vad jag ska göra:( jimmy är och spelar innebandy och jag kan nog inte vara med honom i dag:(

någon mer än jag som blir extremt onyttig på loven???

jaja sen så ska jag och hampus å bada på phb i morgon, någon som vill följa med??? :)

puss och kram

ååh!

hejhej

skulle bara säga att jag inte städar upp röran i stallet!!!!!!

puss och kram

frukost

hejhej

jag vaknade efter 10 idag. helt otroligt! ska snart hem till bööööle och tråka.

jag kommer nog inte vara med jimmy i dag:/ skit tråkigt, men jag överlever nog:)

fick i alla fall en god frukost, pappa hade farit å köpt frallor:)

finns inte mycket att skriva nu.. hörs sen

puss och kram

snart blir de sängen:)

hejhej

ska bara skriva kort om de jag gjort idag:)

först vaknade jag upp hos jimmy:) jimmy hade snott täcket hela natten jag hade puttat ut honom ur sängen... sikket team work!;)

sen kom pappa och hämtade mig och jimmy, for till öjebyn. sen skjutsade vi in jimmy till stan å sen for jag med matilda och jessica till phb. vi fick jessica till å åka vattenfallet.. tog bara 40 min för henne att komma över sin rädsla^^ sen ville hon åka heeela tiden.

sen for vi hem å hämtade upp jimmy hemma hos honom på vägen. regine å pappa for och åt middag å jag å jimmy blev hemma med jens och jessica. jens var über gullig å glad hela tiden även om han var trött, han grät inget alls när han skulle sova och somnade på 15 min:) sen så älskar jens jimmy nu:) såå söta!! jimmy har ju fått en puss av honom oxå^^, jag å jimmy såg en halv film å sen kom regine å pappa hem.

så nu har jimmy farit å jag saknar honom redan:/ men var inte oroliga! jag överlever.. jag lovar!:)

btw, har blivit hundvakt till chippen:) men nu är han i böle med mamma och jag är i öjebyn än. men ska hem till böle i morgon^^,

ha de bra så hörs vi i morgon!

puss och kram

maaaaaaaax!

hejhej

sitter i skolan, sista dagen sen är det looooov!:D:D:D:D:D:D jag ska i alla fall vara med jimmy på lovet sen ska jag vara med johanna och vicken i alla fall! de har jag bestämt nu!;) vi har ju projekttid i dag, så vi kan ju sluta när vi vill för vi jobbar under eget ansvar.. var inte alls förvånad när det knappt var någon här när jag kom och att det bara är en lärare på skolan just nu!

sen har jag och bella bestämt i början av veckan att vi skulle springa iväg å käka på max.. gud så gott! vi har båda lääängtat till denna dag^^, helt otroligt att man kan längta så mycket efter ett frisco mål!

vad är eran favorit burgare på max??

sen efter 12 ska jag slänga mig på bussen å möta upp jimmy:) sen ska vi fara hem till honom och... ja, vad ska vi göra egentligen??? ingen aning:P bara umgås tror jag nog:)

och i morgon under dagen ska jag följa med jessica på phb(=pite havsbad) å bada med henne:p var jättelänge sen jag var där. dom renoverade ju där ett tag. å jag har inte varit där efter dom renoverat klart:/

som ni ser är jag jätte glad och pigg i dag.. ser ungefär ut sådär------------------------------------------------------------------>


bilden är gamal.. ser dock mer galen ut än glad... kanske så jag egentligen ser ut när jag är glad... läskig tanke!!

jaja, nu ska vi ringa runt

puss och kram

historia provet avklarat

hejhej

japp, nu sitter jag på skolan å väntar på min buss. har haft historia provet i dag. gick nog bra skulle jag tro! så nu kan man slappna av lite:) i kväll ska regine å äta surströmming hos malin. jag ska inte äta de för de är äckligaste som finns ju! nu måste ni ju bara hålla med!!:p

vad ska ni göra i dag då??

puss och kram

helgens tävlingar

hejhej

nu är jag i skolan men har inget att göra för vi har redan gjort klart våran reklamfilm. så då tänkte jag passa på att skriva om helgen för jag har ju inte gjort det.

Lördag 20/2-10

Ponnyhoppning med bella. jag följde med som medhjälpare för hon följde med mig som medhjälpare på söndagen. hon hoppade 2 klasser, LD bed. A och LC bed. A0+A0(två faser).
var ju ca. -30 grader. men de stoppade ju inte mej eller bella för att fara. som tur var hade hon uppstallning och jag måste säga att det var bra uppvärmt.

LD:n

abbe var lite slapp med frambenen på framhoppningen, men det gick ändå bra(jag tyckte det såg bra ut). hon kom in på banan och abbe försöker slänga av henne efter 2 eller 3 hinder, men bella sitter kvar. efter 2 hinder till så försöker han igen och lyckas... för er som inte serr bella hoppa vet inte att abbe egentligen är djävlulen utklädd till en "oskyldig ponny". han älskar att försöka få av bella. han har varit fin ett tag, men på tävlingar får hon ju inte använda grästyglar som hon oftast använder på träningar. och han vet ju självklart när men verkligen vill att han ska hoppa och sköta sig.. menmen.. bella blev sandig i ansiktet men inget värre än det.


Bella och abbe före 1:a klassen


inne på banan


galopp, galopp:p


oj då^^

LC:n

Bella var osäker på abbe och var osäker på om hon skulle hoppa Lc:n men jag sa att hon måste i alla fall gå banan. sen bestämde hon sig för att hoppa efter att vi gått igenom vad hon skulle göra i kurvorna(där han vill slänga av henne). sen var det bara upp i sadeln igen med bellas smutsiga byxor(hon spillde choklad över ett byxben, behver jag säga att byxorna var vita??). gick bra på framhoppningen. kom in på banan hoppade 2 hinder å abbe försöker såklart slänga av henne igen i samma hörn, men hella sitter kvar å abbe far in i väggen med ett ben. sen fortsätter dom banan som slutar med 8:a fel för att abbe slarvar med frambenen. annars var de en fin runda, skulle dock inte skada om bella belv argare när hon väl sitter på abbe:)



Bella och abbe på framhoppningen.

Så bella var nöjd, vilket hon borde vara. sen stannade vi å såg hela tävlingen. klippte ihop en film på kat.D LB. som vanligt funkar inte ljudet. men det gör ju inget.



Söndag 21/2-10

var lite varmare söndagen, men ändå kallt tror de var minst -25 grader.. kallt! och jag hade ju ingen uppstallning för jag tyckte inte jag behövde det eftersom jag avanmälde mig till Lc:n för att jag kände mig osäker. svinigt kallt å jag startade som nummer 14 så jag fick ju inte komma in på framhoppningen direkt. när jag tillslut fick komma in efter att ha skrittat ute ett tag kändes de som om jag var berusad(vilket jag inte var!!).. men gick väl ändå bra på framhoppningen. kom in å hoppade banan felfritt. nisse var fin, dock så orkade inte jag hålla ihop honom. sen så kommer ni att få se att det är mycket slängtrav.. jag var inte med helt enkelt. inte mellan hindrena. men som ni vet kände jag mig inte på topp. men nisse kändes pigg och hade nog kunnat hoppa LC:n. men ändå bra att vi inte gjorde det. det kommer mer tävlingar.. förhoppningsvis.

mamma filmade och bella tog kort. men dom är inte uppladdade än. men filmen är det




reslutat lördag

reslutat söndag

nu ska jag plugga lite

puss och kram

fruset vatten igen

hejhej

är hemma i dag.. vårat vatten har frusit igen, är så less på de nu så att jag kan spy! anledningen till att jag är hemma är för att jag inte duschade i går. var för trött.. så jag stinker ju häst. sen ringde niklas å undrade om jag kunde vara med hampus på förmiddan för han var tvungen jobba och hampus mår dåligt.

förlåt att jag inte skrivit nå. har ärligttalat inte orkat. men nu ska jag bli bättre:)

jo det gick bra på själva banan i går. vi fick 0 fel å fick en rosett(bed A = inga placerade, bara dom felfria som får rosett). vad som hände sen var inte lika kul.. menmen

puss och kram

bliss

hejhej

nu är jag hemma, har ju varit de ett tag^^ följde med mormor hem för hon å ivan hade varit  i luleå:) tränade på gymmet i dag på idrotten å gjorde benböj, så nu kommer jag inte kunna gå i trappor på ett trag;)

satt å kolla på bilder.. hittade massor på bliss. gad vad man saknar henne :'(






matskålarna var ju jättelångt ner o.O


jobbigt att va i stallet, snodde kattens korg som var lite liten^^


bättre bild:)


jobbigt att inte få vara i mitt rum å håra ner<3


stallkompisen;)

kanske sover ett tag nu, blev trött å linda ska ändå ut i rida i kväll.. annars ska jag sen gå ut å smörja upp all nisses å jollys läderutrusning... kanske blir någon timma ute i stallet...? i morgon blir det boden med bella. jag har bestämt att hon ska vinna LD:n i all fall.. kom just på att de var bed A .. men med bäst tid!!;)

puss och kram

Fredag!!!:)

hejhej

sitter i skolan nu å har historia. men vi har redan gjort uppgifterna. sen blir de lunch å idrott efter de, vi ska ha bollsporter.. varför måste vi alltid ha det?! blir less!!!

om ni undrar varför jag knappt bloggade nå igår så var jag med jimmy å han sov över så kunde inte ens göra det på kvällen^^,  tror jimmy hade svårt att somna, inge jag bara jag fick sova som jag brukar;) hatar att dela säng, eller jag tycker ju om de oxå men man kan ju inte hålla på att rulla fram och tillbaka som en galning som jag i vanliga fall brukar:)

ska sen hem, kanske åka med mormor hem för hon har varit i luleå i dag:) sen ska jag ut i stallet smörja upp allt läder.. behövs nog nu när jag varit lite lat på sista tiden. ska nog sova tidigt också, ska möta upp bella och kicki i morgon före 8 för jag ska ju följa med på ponnyhoppningarna i boden. sen på söndag ska ju bella följa med mig:)

och som ni vet så ska jag bara hoppa en klass, känns ju lite tråkigt men mycket bra! behöver inte vara rädd...!;)

puss och kram

Stökigt

Hejhej, jag vet att det är stökigt på bloggen, men jag hinner inte fixa mera nu!

/ Bella

sponsring

hejhej

sitter i skolan nu, blir en lugn dag:) åker hem efter lunch^^,

vi har ju dragit igång vårat projekt igen(disco) så nu söker vi sponsorer å har just börjat.. är det någon som vet något företag som vill sponsra??;)

jaja nu ska jag söka mer sponsorer

puss och kram

wiho

hejhej

måste bara säga att jag inte trillade av idag:) men det gjorde hilda, så jag hoppas att hon inte får ont, såg riktigt otäckt ut:/

ska snart sova. skulle bara säga det^^ mamma filmade lite, men vet inte om de är bästa filmen.. men de lär ni ju märka! ska se när jag får tid att redigera å ladda upp den så att ni får se den;)

nu ska jag snart sova

puss och kram

äcklig mat + hoppträning

hejhej

nu är jag hemma å har varit de i ca 30 min! vi hade ingen lärare på dom två sista lektionerna å fick uppgifter i stället som jag redan gjort:p så varför ska jag sitta där till 5 å sen stressa ihjäl mig till hoppträningen?

träffade sofia på stan å jag kollade lite underkläder på lindex, hitta något jag vill ha till ett bra pris! men måste ju vänta på pengar först;) sen åkte vi buss hem, intressant va??:o

hade tänkte göra köttbullar med makaroner, men mamma ville att vi skulle äta någon äcklig fisk.. gissa vem som vann?? inte jag i alla fall! så de blir äcklig mat i dag..

ska sen hoppa ut i stallet för jag känner mig ändå på bra humör å mocka(hinner i dag!:)) å sen släpa med lilla pissen till prk för hoppträning, har dock ingen aning om vad vi ska ha idag. något kul hoppas vi på! sen hoppas vi också att nisse är så fin som han var förra veckan å att jag skärper till mig! vad är de värsta som kan hända förrutom att jag kan skada mig och dö?!?! ;)

fick ju nya horze katalogen för någon dag sen! har inte hunnit kolla igenom den noga än för jag har ju pluggat som en tok:) men ska snart göra det:D

ska försöka få någon att filma i kväll..

puss och kram

äntligen klar!!

hejhej

nu är man äntligen klar med mitt samhällsarbete. men nu när man varit smått stressad å allt flyttades inläminingsadgen fram till fredag.. menmen, någon extra dag att läsa igenom och kontrollera så allt är bra.

i morgon är det hoppträning, skojj! hoppas det går bra, men de gör de säker om jag bara stöttar nisse och litar på honom. min gullgubbe!! nisse är i jättebra form nu och han hoppar som en "vanlig" häst^^ men tyckte ju om våran roliga metod! roligare att titta på än "vanliga" hästar;) 

nu ska jag städa om jimmy kommer på torsadg:p

puss och kram

skola

hejhej

försökte logga in i går men det gick ju inte för att blogg.se är jättedåligt!

jaja tror inte de var så viktigt de jag skulle skiriva. har i alla fall snart skrivit klart mitt arbete på samhällsen som är om aborter i sverige. kul ämne... jaja hittade en rolig grej när jag kollade runt på internet



hahahahahahahahahhahahah!!! håller ni med eller??

i kväll ska jag skriva klart hela arbetet så jag kan skicka in det så fort som möjligt i morgon.

ni får ha det bra så hörs vi sen

puss och kram

jag vill inte

hejhej

sitter i skolan å väntar på att första lektionen ska börja... vi har dubbelpass UF. men i dag känns det som om jag verkligen inte vill vara i skolan:( vill vara hemma å sova till 12! ringde å väckte jimmy för inte så länge sen så nu får vi se om han går upp;)

när jag kommer hem är det bara sätta sig å skriva, vet inte vad jag ska skriva.. blir nog massa ordbajs! som tur är kunde nog linda ta nisse på tisdag oxå å det skulle hjälpa mig ännu mer, då kan jag plugga hela morgondagen oxå..

nu ska jag på ett diskret sätt vila ögonen ett tag;)

puss och kram

trötter

hejhej

asså när ska man orka plugga??? jag är så trött! finns ingen tid för de...

jaja, om ni undrar över den dåliga uppdateringen så är det för att jag har varit i blåsmark med jimmy å några andra:p så kom hem vid 3 å sen har jag inte orkat göra mycket, skrivit in några meningar på mitt samhällsarbete å duschat.. sen är jag med hampus som är jättegrining för att han är trött så de gör mig inte på mycket bättre humör heller:(

nä, idag orkar jag inte plugga, får bli i morgon. linda rider ju då så då är de enda jag behöver göra plugga,plugga å plugga...


"nyvaken" jimmy:)


han fick ju snygga ankläppar på bilden;) <33

nu ska jag inte göra mycket. snart sova

puss och kram

fiiiint

hejhej

oj så fint väder de blev i dag. tror vi har -3 här sen lyser ju solen också:) ska snart fara ut å rida. blir en lagomt lång tur. trots de fina vädret orkar jag nog inte en lång tur, men nisse får ju ändå jobba:) har mockat å allt i stallet redan då jag släppte ut dom(fick lite somvormon i dag, tog dock in dom vid 2 igår).

sen ska jag duscha å fara till blåsmark:D ska åka med min moster, men jag vet inte om jag ska fara till öjebyn eller om hon hämtar mig här.. spännande;) 

ni får ha de bra:)

puss och kram

jag spricker snart!

hejhej

har just ätit middag....själv. mamma är borta hela helgen å hampus är ju hos niklas så de är därför:)
gjorde i alla fall kyckling, med grädde och massa kryddor. så nu är jag jättemätt:p

idag har jag ju varit på skolan, de var ju inte kul... sen for jag å tränade!!! de var ett tag sen! de var skit varmt i lokalen nu när dom bygger om, men vad fint de blir!:)

kunde inte fara till blåsmark i dag å va med jimmy för jag har ingen skjuts:( men i morgon far jag nog dit:D :D :D
men jag blir inte ensam i kväll. jonas kommer hit så vi ska se film. vet inte vilken än:p

ni får ha en bra fredag!

puss och kram

andrad status

hejhej

som endel vet har jag ändrat min reletionsstatus på facebook. så nu vet alla det:)

jimmy<33

puss och kram

11/2-10

hejhej

idag var jag på skolan till 12.10 sen for jag till backa(läskigt!!!) å mötte upp jimmy som sen följde med till pappa. träffade även janna på bussen som såg lite sliten ut efter en lång dag på praktiken. när vi kom till pappa höll vi på somna där ett tag, sen åt vi å såg på film:p den nakna pistolen, knäpp film! men nog skrattade man allt;)

så de var min dag, hur har eran varit?

nu ska jag snart lägga mig å se how i met your mother.

puss och kram

rutiner

hejhej

nu är jag på skolan:) duktig jag är!! hahah

satt just å tänkte på morgonrutiner.. dom flesta har ju rutiner på morgonen. det har jag oxå! blir ju konstigt för mig om jag inte får göra som jag gör i vanliga fall.. som idag då marika satt med mej på bussen å snackade. det är ju jätte trevligt å kul att sitta å snacka med någon på bussen, men nog vill man bara plugga igen öronen å he på musik på högsta volym! hahah:) särskilt i morse av någon konstig anledning:p

är det något ni "måste" göra varje morgon?

puss och kram

yes!

hejhej

kom hem från hoppningen för ca. 1 timme sen. hade minitävling. nisse var jättefin å så. speciellt på framhoppningen! då var vi nog båda gode bra. men jag är lite rädd, har fått en spärr i huvvet som jag vill ha bort NU!!!!! så jag hoppade bana på 80cm. nisse var fin, men jag var mycke osäker:/

så nu har jag bestämt mig för att inte hoppa 1 meter i boden, jag är inte redo för det alls just nu. men 90 ska vi hoppa:)

nu ska jag snart sova! blir en kort dag i morgon. sen ska jag sova hos pappa

puss och kram

på skolan

hejhej

nu sitter jag i skolan å väntar på isabella. vi börjar 9 så nu finns det inte mycket att göra. i kväll blir de hoppträning, så jag hoppas ni håller tummarna för mej så jag inte trillar av idag oxå!! jag ska då inviga min rosa säkerhetsväst;) hahahahaha så nu vet ni oxå att det kanske inte blir nå mer inlägg idag:( men ska försöka skriva nå! men de brukar ju inte hända nå mycket på skolan...:/

hoppas ni får en bra dag!

puss och kram

valentine's day

hejhej

måste ju säga att jag vill se valentine's day på alla hjärtans dag! någon som vill följa?? :)



puss och kram

mitt öra blöder

hejhej

nej mitt öra blöder inte bokstavligen... men jag har pratat så mycket i telefon, både i går kväll/natt/morgon å idag. men det är ju alltid kul att prata:)

annars har de inte hänt mycke, har pluggat å vilat upp mig så man orkar med skolan även om man är lite sjuk än.
btw, vad tyckte ni om det fina filmklippet? ;)
hörs i morgon

puss och kram

mattelektionen i går

hejhej

nu har jag laddat upp ett mycket tråkigt videoklipp från mattelektionen i går.



gjorde rutan extra stor för er som ser dåligt:) hahahahaha

puss och kram

hemma idag

hejhej

idag är jag hemma, behöver vila nu när jag är sjuk men ska oxå passa på att plugga. men svårt att plugga när man pratar i telefon hela tiden:) så idag kommer de nog inte hända så mycket. så ni får nöja er med detta inlägg, kanske skriver nå sen:)

puss och kram

roligt

hejhej

nu är jag hemma, tog direkt på mig min myströja å sen mina långkallingar;) hahahha

det är så kul med kommentarer så fortsätt att kommentera:) som ni kanske har märkt har jag börja svara i era bloggar om ni har en:) mycke lättare då^^,

nu har jag i alla fall köpt en ny säkerhetsväst. min förra gick ju sönder när jag trilla av:o den var skit billig å mycket skönare än min förra:) men den är mycke färglad oxå, å jag hoppas jag får in den under kavajen när jag tävlar:)

det som är mindre kul idag är att jag känner för att lägga mig å sova å sen vakna igen lagomt till sommaren å min födelsedag såklart. min förkylning och värk i kroppen blir inte mycket bättre. så ni kan ju tänka hur stora mörka ringar jag har runt ögonen idag..?

nu ska jag plugga

puss och kram

natasha bedingfield

hejhej

nu har vi nkb på skolan. vi gör frågor. men smarta jag hade glömt boken hemma-.- smart!;) men kan göra dom hemma som tur är:)

har mina söta läsare haft en bra dag på den nya veckan? måste ändå säga att min varit bra:) fast visst känner man sig sliten i kroppen, idag har jag en "naturlig look" det betyder osminkad, å mitt hår ser ut som ett kråkbo:) men de är ju skönast! hahahaha tyvärr orkar jag inte göra mig snygg för att gå i skolan.. varför skulle jag det? på skolan är man för att studera.

måste säga att jag har suttit å lyssnat på söta natasha bedingfields låtar hela dagen. min absoulta favorit är självklart pocketful of sunshine(take me away). så nu är min mp3 full med hennes låtar:) älskar dom just nu. dom är gode avkopplande.
när man åker mer än 2 timmar buss varje dag så blir man gode fort less på dom låtar man har på mp3:n, men nu har jag haft mina jättelänge utan att tröttna. visst gör man de på endel men då är de bara hoppa över dom!

vem/vilka är det ni tycker är bäst just nu?

puss och kram

på skolan

hejhej

nu sitter jag i skolan. finns inget att göra. jätte tråkigt! å  när jag har tråkigt gör jag taskiga grejer, alltså ringde jag nytt till jimmy(som sa att han skulle va vaken 8!!) å väckgte honom.. hahahaha! men jag är ju snäll oxå så jag lät han sova vidare:)

just de, igår så var jag ute å red nisse, det var ju så varmt å skönt! rider ju på vägar i skogen där de inte är skotarar som kört, mycket skönare å bättre för nisse. hatar skoterspår som man trampar igenom! sen så galopperade vi som galningar på sängar fulla med snö å helt orörda:) nisse var oxå jättefin i traven:D det är så rolig tid just nu, känns som om nisse å jag utvecklas gode mycke nu^^,

sen hände ju inte så mycket. for till alle där jimmy var, men de vet ni ju redan;)

idag mår man inte så bra.. slem i halsen, täppt i näsan, ont i nacken å om jag hostar ont i huvvet:(  

nu ska jag göra¨....nå

puss och kram

är för trött för mitt eget bästa

hejhej

nu vet jag att rubriken kommer täcka texten under, men ork it ändra nu.

som ni ser är jag trött. väldigt trött. ligger å lyssnar på musik på lång volym. kom hem för ett tag sen. jag, alle å jimmy bastade å kan säga att jag har aldig bastat så varmt i hela mitt liv! de rann svett! ahhahaha trevligt för er att veta:p nä men de var trevligt. men sen blev man ju så trött.. men nu verkar de som om jimmy har piggnat till^^,

kommer skriva om min dag i morgon i stället. är ju trött:/

puss och kram

dålig jag är:p

hejhej

har inte bloggat nå idag. vet inte varför:p har paratat i telfon så den ladda ur, suttit på internet osv.

men nu ska jag snart fara å va med jimmy så jag får skriva mer om min dag sen:)

puss och kram

ps. har lyssnat på natasha bedingfield idag, ändå sköna låtar:)

pinigt!

hejhej

hahahahhahaha!!!

skrev med en person på msn som visserligen började skriva konstigt. sen visade det sig att det var någon annan som satt å skrev med mig från personens dator! hahhhahahahah kommer inte ihåg vad jag skrivit:p

puss och kram

tråk, tråk, tråk

hejhej

nu sitter jag å väntar på att kladdkakan ska bli klar.. jobbigt att vänta! mer som ser melodifestivalen då?? jag har inte lyssnat ett skit. men de jag har hört tycker jag har varit dåligt...! eller är jag helt fel ute nu?

hampus har i alla fall vatten i örat så han är inte lycklig. nu finns det ju inget mer att skriva om. jag borde gå och vika in mina kläder i garderoben, men när jag ser min klädhög så smiter jag därifrån;) vet inte hur jag ska få in allt!

hoppas ni har en bra lördagkväll

puss och kram

bilder, bilder å ännu mer bilder

hejhej

kom just in från en ridtur med nisse.

ska ladda upp några bilder, inte alla för de orkar jag inte och det är en som inte vill att jag lägger upp bilder på honom:)

kom ihåg att lämna en kommentar om det är så att jag ska ta bort någon bild!:)


börjar att ladda upp bilderna som jag tog när jag var hos pappa.
så detta är våran nya båt:) den är viiiiiiiit!^^


stolt båtägare


jessica visar upp sin pressent


pappa


farfar:)


söta jens:)


pappa och jens


typiskt mig??


farmor:)

nu blir det bilder från festen:)


joanna och janna:)


jag å janna:P


massa folk










carro och janna


jenny och alle


jag och joanna:)


snygga^^






söta:)






söta johanna:)




pessa


o.O






då var jag lycklig...^^ hahaha


vem har snyggast mage??















nä nu orkar jag inte mer:P

men nu har ni ju sett dom flesta bilder^^,

nu ska jag äta nå tror jag:)

puss och kram

party queen!

hejhej

japp nu är jag hemma i gammla sköna kvarnis:p hahaha

som dom flesta vet, om ni nu orkar läsa mina inlägg å inte bara bläddra förbi och kolla på bilder/rubriker, så vet ni att jag sov hos min käre far i natt:p

var mycket trevligt i går. orkar inte hålla på babbla om de nu, ska lägga upp bilder blev typ 300stycken! men orkar inte göra de nu. ska nog hoppa i duschen(inte bokstavligen) så man får tillbaka lite värme i kroppen.

men ska ge er en liten "tjuvtitt" av gårdagen;)


som ni ser så trivdes jag mycket bra^^ hahahahahhaahhaha!!!!


puss och kram

snart far jag

hejhej

usch känns stressande de här! var hos pappa till halv 6, bussen var sen-.-  sen ut i stallet å mocka(linda kunde inte ta sig till oss idag). göra sallad å gråta över en jäkla rödlök... duscha fixa sig å slutligen sitter jag här med min kycklingsallad å kollar bloggar. min sallad blev skitgod btw!

jaja nu undrar ni vars ska louise som inte har ett liv?? jo jag ska möta upp janna å sen fara på en fest i öjebyn:) hoppas de blir kul! tar med min lillarosa! har bilder från idag oxå men just nu har jag inte tid att ladda upp.

kommer sova hos pappa än, har dock inte sagt det till dom än. men vet ju att jag får:)

nu får ha det bra!

puss och kram

grattis jessica

hejhej

japp som ni ser i min rubrik så fyller jessica år idag! så nu är jag hos pappa å håller utkik efter tårtan;) hahaahhaah! kommer skriva mer sen!


jessica som fyller hela 9 år idag!

puss och kram

hööks<33

hejhej

nu skriver jag ett inlägg direkt efter det andra. men de var ju tänkt att jag skulle publicera det andra tidigare. jaja mamma kom hem å vi skjutsade hamps å några av hans kompisar till valls(övningskörde som vanligt). sen så får vi till öjebyn och hämtade ut mitt hööks paket:D men då tvingade mamma mig att städa för att vi for och hämtade det. måste säga att det gick jättefort att få det. beställde i söndags kväll å fick det idag:)

de här beställde jag:


en "väska" med en rotborste, piggborste, en gummiskrapa(?),
hovkrats, ryktborste och en svamp format som en häst. allt svart
utom svampen.



en till lite bättre borste, svart såklart:)


en ansiktsborste. nisse hatar dock att man ska va å borsta honom där.
har för ett tag sen börja röra å stryka han över hans ansikte utan att
han ryggar undan.


mankam, har typ 3 stycken redan, men ingen svart! kosta ju bara 5kr^^


nummerlapp till tävlingssäsongen. har en men med dåliga gummiband.
köpte två när jag köpte förra gången, men en hamnade hos bella^^
gud vilken snäll kusin jag är!!


dressyrvantar, ska ha dom när jag vill! å på tävlingar. var skit billiga
typ 25kr. satt jättebra på mina minihänder!



sen laddade jag upp för sommaren oxå, nisse får skavsår av grimman
på betet(nej han kan inte va utan i hagen pga. risken om dom skulle
smita).


några till ludd till grimman:)

allt kostade 210kr. men som sagt är de bara småsaker! självklart har vi allt redan. men kan va skönt med nytt och fräscht! ska passa på att tvätta dom andra borstarna ordentligt nu när vi har nya:) men mamma borde betala borstarna, det är MINA borstar dom använder nu och nu är det jag som köpt nya^^, sist jag kollade var det mamma och viveka som ägde nisse. borde införa hänglåset på min ryktlåda igen;) hahahha nää jag ska va snäll:) men ni förstår vad jag menar va??

vad är snyggast?

hejhej

ja, inte kul att va hemma, finns ju inte så mycket att göra. men nu har jag fått alla grejer från hööks!:) kulkulkul! hoppas vi kan hämta dom ikväll^^,

i natt sov jag med inbakade flätor å tog nyss ut dom. tycker ändå de är snyggt med lockigt/vågit hår. eller vad tycker ni?


mitt "vanliga" hår. Isabella tog bilden igår på skolan. hade bara fönat
det på morgonen, orkar inte göra mer när man ska till skolan..


eller som jag har nu, osminkad å en finne på hakan... ursäkta
egobilden^^ tror jag måste sola, är sååå blek! ser ut som ett lik!


när jag ändå laddar upp bilder så stoppar jag ut några som togs igår.


nisseponken! visst är han söööt?! det var innan hoppträningen<33


Abbe innan hoppträningen, som ni ser är han INTE fet nu, men kan ju
inte låta bli att reta bella! men han var fetare än fetast förrut! hahahaha
visst kan du hålla med om de bella??:)


bella på skolan, alla hade dragit hem å lämnat oss;( kom ihåg att
bella på bilden är inte bella min kusin som rider. vill ni att jag ska skriva
isabella till bella som är på bilden??


vilken blick! hahahahahhahahhaha


den bilden bjuder jag på^^, snyggt va??? hahahahah


kanske borde börja med fjortisbilder??
eller vad tycker ni? var ärliga nu!;)


blogg.se har tjorvat så jag började skriva inlägget för ca. 2 timmar sen! orkade inte skriva om vissa meningar;)

puss och kram


beställning!

hejhej

japp nu hr jag bestämt vad Isabell ska beställa till abbe när hon har money^^

allt är från the one and only.... ponnyprakt


"flughuva" ljusblå för att matcha bellas tävlingsfärg som är ljusblå
och brun


Ett träns i ljusblå. finns upp till storlek full.


ett pannband som ska vara i ljusblå och brun;)


sen en lädergrimma i brun/ljusblå;)

visst skulle de va snyggt på abbe?;) hahahah det är ju inte alls överdrivet:p

nu ska jag fortsätta mixtra med mitt videoklipp som är besvärlig just nu-.-' aldrig ska något funka! sen måste vi ju ta nya videoklipp har ju bara 3 tror jag:( men får se vad som händer i helgen^^, kanske någon vill släpa med sina hästar å fara ut å rida osv??

puss och kram

hemma idag

hejhej

ja idag är jag hemma. som ni kanske listat ut så trillade jag av igår igen. orkar inte gå in på detaljer nu. i alla fall så verkar de som om jag trilla på sidan av skallen så igår var jag lite yr och hade ont i skallen. hade inte gått om i morse sen har jag blivit förkyld nu oxå -.- kanske tur allt kommer på en gång så jag inte är hemma överdrivet mycket.

nu ska jag rota runt i kylskåpet!;)

puss och kram

jag tror...

att jag börjar närma mig dom där 100 avfallningarna.

skoooooola

hejhej

är i skolan, har just ätit lunch, var jättegott var nå kött typ...? hahahahah:p

i kväll blir de hoppning så blir kanske inte någon uppdatering idag. vet inte vad vi har på hoppningen, men självklart hoppas jag på nå roligt;)

ha det bra

puss och kram

ridning i snö

hejhej

japp idag har jag å nisse farit å flängt i skogen! nisse har inte blivit riden ordentligt på några dagar så har mått dåligt över det. även om de snöade mycket så gjorde de ju inget för det är ju ändå inte kallt ute tycker jag!:p nisse älskade det! han har ju hunnit lagra massor med energi nu oxå, hoppas han har laggt på sig lite hull oxå. men de har han. ändå många som har problemet att hästarna går upp för mycket väldigt fort *host* abbe *host* ;) men minst lika jobbigt att se sin häst bli smal å "ranglig", nog för att varmblod ska se ut på det sättet. men man märker klart och tydligt när nisse börjar tappa hull för då blir han jätte lat och lång i kroppen när man rider honom.

jaja nog om de. vi for å flände som sagt! helt orörd snö på dom flesta ställen! kan säga att nisse var mycket glad, så gald att man nog skulle kunna spetsa något på hans öron! så vi gasade gode mycket där ett tag, gud va han flåsade! i ögrigt var han mycket fin i traven när man hade kommit igång. var dock orolig för att rida ner i diket. helt täckte med snö sen var det mörkt och man hade konstant massa snö i ögonen! sen var jag ju tvungen "plåga" nisse genom att låta han gå över alla plogkarmarna. eller inte alla en var sååå stor. nisse hatar de, men de är ju inte så att han tar skada at att simma runt i snö;)

brukar ni oxå va lite "taskiga" mot eran häst å göra saker som den egentligen inte tycker om så mycket, men som du gör ändå för dom tar inte skada av det?

sen vill jag påminna alla hästhoppare att nu ligger en propotion ute för lok/reg tävlingar i luleå i mars!! dock går de inte att anmäla sig än. inte för mig i alla fall:(

nu ska jag hänga tvätt å sen sova

puss och kram

videofy.me

hejhej

ja eftersom jag dampade lös på youtube för någon dag sen så ansökte jag om användare på videofy.me så nu har jag fått en användare där! skönt:) fast betyder ju inte att de är mycket bättre, det får man ju självklart se sen:) men ska sen lära mig hur man gör. men inte nu. har satans ont i huvvet:(

puss och kram

de här gick ju bra....

hejhej

jaja kunde ju inte hålla mig borta. blir för konstigt. jag är så impulsiv ibland!

för er som vill veta är jag hos pappa i dag, ska sova här:)

idag hade jag oxå jäklig tur! hade tandläkartid klockan 15.50 men jag hann ändå med bussen som gick 16.02 från norra hamn! var tvungen spring;)

nu ska jag plugga lite:)

puss och kram

Bloggpaus

hejhej

kommer ta en bloggpaus. vet inte när jag kommer börja skriva igen. atar att de inte blir så lång paus.

puss och kram

RSS 2.0