körlektion

hejsan svejsan

japp en ny hälsningsfras! bara idag då^^, är på glatt humör för att jag är pigg konstig nog, det gick jätte bra på min  körlektion och min dator funkar!! :) vi tackar data snubben på skolan för den fins insatsen till att få min dator att fungera:)

det gick ju oxå riktigt fint på körlektionen i dag. självklart är det lite finsjusteringar men det är bara småsaker:)

ska spela lite nu bara för ovanlighetens skull!

puss och kram

SCA

hejhej

idag är jag glad:P varför undrar ni då.... jo för det är så att jag är BÄST! men de visste ni nog redan;) hahah skämtade bara:p men jag är bra för jag har fått sommarjobb på sca:) fick veta det i dag när jag var på en intervju där han sa att jag var jätte rolig att intevjuva och att jag var ärlig i mina svar. känns jätte bra och jag hoppas det blir en helt fantastisk sommar! nu är det bara körkort och bil sen är mitt liv verkligen super duper perfekt!

sen var jag på körlektion å nu kör jag i stan:) känns oxå super kul att man känner att man kommer någon vart i körningen! har varit på 5 lektioner nu så det går ju inte så sagta ändå:)

nu ska jag sa sveriges värsta bilförare

puss och kram

nähäp

hejhej

tänkte va så duktig att jag skrev någon rad i min lilla bortglömda blogg:) vet inte varför jag inte skriver, det händer ju saker i mitt liv lite då och då..

har i alla fall varit med jimmy mycket nu när det har varit lov. sen så har jag varit med lite kompisar:) hämtade min trasiga moppe i går hos mamma, men såklart så funkade den såååå bra när pappa skulle starta den, både att kicka och starta den med elstarten.. mysko!

och nu bor jag i öjebyn hos min pappa. är överskriven här nu:)

har något mer hänt?? jo jag stressar på med körlektionerna och teorin. kommer nog bli bra de här:) hahahaa! har bokat in 4 lektioner på 2 veckor. kommer att köra med både ibbe och jocke för så mycket var uppbokat. men ska sitta och övervaka schemat så att jag kan få bra tider, vill ju köra med ibbe så slipper man hoppa mellan lärarna. hoppas att jag ska hinna mina 10 körlektioner innan sista april. skulle vara skönt. sen kanske någon extra lektion om jag behöver det:) sen blir de massvis med teoripluggning! satt för nån minut sedan å skulle göra ett test på internet när sidan la av! jag hoppas ju att dom ändrar schemat så man kan boooka för fullt. men så tur har man nog inte att du fixar det en söndag kväll..

har lektion i morgon klockan 7-8... tidigt och bra...? nää men de är nödvändigt om jag någon gång ska bli färdig med körkortet! inte vill jag söla å ta det efter sommaren. så kan tänka mig att en av mina lärare kommer bli väldigt upprörd att jag är borta från vissa lektioner. menmen... sånt man får tåla! han behöver inte oroa sig för mig, han är ju inte ens min mentor och på något sätt får han inte in i hjärnan att JAG BOR I PITEÅ och kan inte ta en lektion på morgonen å sen va i tid till skolan, om jag hade bott i luleå hade de gått jätte bra. men nu bör jag i piteå å behöver ta bussen som tar över 1 timme att åka, sen så bestämmer inte jag när bussen ska gå. kommer bli såå kul om läraren börjar skälla ut mig för att jag väljer körkorter över skolan:) för de är ju inte bara jag som fått ett knäppt infall att vara envis... min pappa och familj tycker oxå det är viktigt att ta körkortet bara jag klarar av proven å de i alla fall:)

sen så blir det riskettan på tisdag hela förmiddan, johanna ska oxå på samma kurs så de kommer bli lite roligare:)

nu ska jag slänga in alla mina säker i badrummet. inte lite grejer man har! å de krävdes för mig att inse det när jag flyttade alla saker från mamma till pappa:p

ha det bra

puss och kram

körlektion

hejhej

vad gör ni idag?? jag har själv varit på en körlektion, det gick jättebra:) men han tyckte först att jag backade så fort:P på tisdag har jag nästa lektion:) de är ju kul att köra^^,

jaja får skriva mer sen:)

puss och kram

RSS 2.0