hemma igen:)



Har ni saknat mig? jag har självklart saknat er! vem ni nu är;) hahahahahhahahahaha

nä, men är hemma själv nu. åkte hem med magnus för att han blev sjuk och jag ska ju jobba i morgon, mamma och hamupus kommer i morgon kväll..

har haft det jätte bra:) blivit röd och inte brun i alla fall!!

tog bilder:


Frukost:p


mamma


ymer på dragracing tävling(magnus och jonas tävlade)


magnus och ymer:)


jonas


bella och hennes kompis maja


Wilma, loke och jonas


hampus och tim leker:p


maja leker i snön hon oxå


bella^^




vill oxå ha en sån gullig skoter:p det är status!


mamma och kicka försöker tillaga mat


vinnarna med sina skotrar


vinnarna:)


efter en hel dag ute i solen var jag trött och somnade nog just efter 23?

det var lördagen de:p


bella och jag första åket i jäckviksbacken:) var inte så jättemycket snö kvar:p


bella


ont i fötterna! helt slut. blev inte så många åk för mig!


hampe


glömt bort vad dom heter. men det var en total invation av dessa småttingar!
sprang hit och dit. denna gjorde oss sällskap. men lite argsint var han allt;) haha


loke ute ich kör !


magnus och bella':p


och såhär ser jag ut just nu! ser ni pannan bara?! helt knäppt! tycker jag är rödare irl!





så det var de! själlresan i bilder:)

nu ska jag packa upp mina saker:)


packa



slappar i sängen somvanligt! gick bra att jobba. var otroligt trött i fossingarna!

ska egentligen packa(vi ska till fjällen någonstans, fråga mig inte vars bara!) men jagorkar inte när jag ser den enorma klädhögen(rena) på golvet. ja jag tippad bara ut dom på golvet. sen stirrar jag bara på den... vad ska jag packa egentligen? massor med trollor och sockar i alla fall.. kanske nå mjukisar. vi ska åka skidor om jag fattat de rätt. får se om vi lyckas hitta nå snö! hoppas dom har afterskii så jag kan sitta där och se allmänt cool ut;) hahahah

nä får nog rycka upp mig! får städa till filmen på 6:an i kväll!

några bilder från nalovardo, för 3 år sen?
 








haha, så lejd man kan va:p

ska försöka att ta bilder när jag är borta!

nä nu ska jag byta kanal och börja städa.....


Jobbdag!



kommit hem från dagens arbete, nice! är trött i fötterna! arbetsskorna är ju inte direkt mjuka och sköna!

hände en olycka idag oxå. inte bra asså! en kille som var på upplärning trillade ner efter tilten när han skulle fixa till något. är väl 2,5 meter till golvet nere? sedan kom ju självklart städskrapan farande så han var ju tvungen upp på fötter fort. men det gick väl relativt bra. men dom for in och kollade så inget var fel. men självklart hade något hänt med hans rygg och blev sjukskriven i 3 veckor. jag var på nedrevåningen så hörde bara genom lurarna vad som hände.

sen fick jag ett sms om att jag fått erbjudande att vara sommarvikarie under veckorna 23-32. tackade självklart ja. problemet är bara att vecka 23 är min studentvecka! men ska prata med viveka och i alla fall ta ledigt fredag-lördag.

nu ska jag nog slöa. hade tänkt ut med tim, men är trött och sliten när jag haft svårt att sova.


Häst magazinet



nu har jag hunnit ut med både hund och häst. blev rundan kring käcktjärn med hunden och samma med pållen fast en längre och i skogen såklart!

har hunnit få min första tidning från häst magazinet:) stod om en emma Dysholm från piteå^^,

vad ska jag göra nu då?? kanske duscha? de lever om i hela huset nu när dom håller på att fixa både hall och badrum. kommer bli bra! och vi ska dra om vattenledningarna som brukar frysa under vintern!:)

Marika: haha! du får skaffa fb så kanske du hänger med:)


tralala



tycker det är svårt att komma på rubriker... aja, vaknade sent idag igen.. och jag ska börja jobba 6 imorgon. hmmm.. kanske blir lite segt i morgon. men överlever garanterat! ska oxå passa på att hämta ut tidrapporter i morgon när mina är slut?! hade jätte många nyss tyckte jag!

vad ska jag göra idag då?? tänkte snart gå ut och gå en runda med tim(våran hund för er som inte visste det).






tim äääääääälskar pinnar och typ allt som går att kasta:p mycket mer lydig än foppsen. är ju bra. har dock inte med tim när jag rider över någon stor väg. inte redo för det än... men på promenaderna har jag han bara vid min sida och det funkar jättebra:)


och sen blir det kanske en ridtur med hästen eller kanske kör en runda:p



hittade en ny hängare till tränset:p hahahaha


ni får ha det bra!!


ang. kommentar



såg att jag fått en komentar som jag vill svara på(har ju inte kollat min blogg på länge)



Svar:

Det var du som var full och väldigt provocerande. det var DU som valde att ställa till en scen, jag ville inte prata med dig (för det är du som valt att inte ha kontakt från första början) och det sa jag flera gånger. är det okej för dig att du ska få behandla mig hur du vill hela tiden? varför ska jag ha kontakt med någon som blir arg och snäll om vartannat? din blogg är offentlig. du kan ju lösenordskydda den om det nu är så jobbigt. du säger hela tiden att du måste få tycka som du vill och då måste jag också få ha den möjligheten. tycker du ska överhuvudtaget sluta skriva något om din familj när ingen får försvara sig i ens kommentarfältet. /din underbara syster Louise

och till mina andra läsrare som inte egentligen rörs av det här ber jag om ursäkt att jag tog upp detta i bloggen. men detta är enda gången jag svarar på något sådant i bloggen. om personen i fråga har något att tillägga gör det till min mail i stället som är [email protected].

nä men NU ska jag städa rummet!


påsklov



nu var det länge sedan. menmen...

har påsklov nu och idag har jag sovit läng(12) och sedan gick jag och tim ut och började rensa uteburen till kaninerna som nu har fått komma ut i den friska luften:)

efter det blev det att fara ut på en härlig ridtur med nisse:p han löser massor med hår än, men det börjar gå åt rätt håll! och nu börjar de bli riktigt fina ridvägar ute!

igår jobbade jag på avströningen och det blir även att jobba onsdag och torsdag förmiddag och sen måndag eftermiddag, så jag räknar med bra ob när det är en röd dag! blir perfekt med lite extrapengar nu till studenten:)

har btw fått min fina studentklänning nu och den passade perfekt! måste bara lösa problemet med genomskinglighet i överdelen;)

nä nu ska jag försöka ta tag i mig själv och i alla fall börja städa mitt rum!


RSS 2.0