filmkväll

hejhej

ska snart fara och hyra filmer till en spontan filmkväll med marika och sofia:p

bilder från fredag


vi var mycket törstiga


thomas och per myser:p

























finns mer bilder men nu orkar jag inte ladda upp någon mer:p

puss och kram

skellefteå in my heart!

hejhej

är hemma nu efter gårdagen i skellefteå:p det var mycket roligt!!!

i kväll är jag barnvakt till jens och jessica-.- annars kanske man hade kanske varit kvar en natt till??


thomas, per och jag

bloggar mer sen och kommer även lägga upp mer bilder:p

puss och kram

lööön:)

hejhej

kom hem från jobbet för mindre än en timme sen:p loggade direkt in och kollade om min lön hade kommit och de hade den:) blev super glad och snabbt som ögat la jag undan lite på sparkontot. kommer bli mer men ska göra upp en lite "budget", sen betalade jag massa tråkiga försäkringar till bilen, preemkortet osv... de är tråkigt att betala^^

nu är jag ledig hela helgen och i morgon så ska jag stiga upp "tidigt"(vid 9 tiden) och fara till mamma och ge henne hennes present som jag själv vill ha och sen käka tårta för hon lovade att spara till mig:)

sen ska jag på stan och shoppa pappas present med reggan^^ pappa blir ju oxå gammal(40år) på måndag, herregud asså, mina föräldrar dör ju snart av ålderdom! ;)

sen ska jag slänga mig in i bilen, köra som en galning till byske och hämta thomas och sen ska vi fara till skellefteå. tur man har thomas med sig för annars hade jag aldrig hittat och då är jag dödligt seriös! sen blir de festival för hela slanten^^

jo just de, thomas fyllde oxå år idag(torsdag), han tycker redan han är gammal och han är bara 21 nu, så då kan ni tänka er hur mina föräldrar känner sig.. jag vill nog oxå bara bli 20. de är en ganska bra ålder tror jag:) hahahhahha

nu ska jag ställa mig i duschen och ha jättevarmt vatten och duscha jättelänge! pappa sover ju så han kan inte klaga och stänga av vattnet:) mohahahhahahaha!

puss och kram

blixtar och dunder

hejhej

någon mer än jag som vaknade vid 7 tiden av en massa åska?? tror inte jag varit med om värre åska än idag!! hela sängen rörde sig varje gång. blev lite rädd nästan, är ju hemma själv oxå i det stooooora stooooora huset(okej jag överdrev lite där bara).

så har bara sovit i kanske 3 timmar. har läst ut en bok när jag kom hem och la mig sent och sen när jag vaknade av åskan så kunde jag inte somna om för jag var så täppt i näsan hade ont i huvudet och det. har ju bara i kväll kvar sen helg, lön och skellefteå:)

idag fyller min mamma 40 år oxå! nu är hon en gammal gammal tant^^




nu ska jag försöka sova

puss och kram

sjuuuuuuuuk!

hejhej

sitter nu framför tv:n och slappar innan jobbet. kommer bli jobbigt idag för jag är jätteförkyld och har massor ont i huvvet:/ men proppade i min massa treo så nu börjar de bli bättre:)

sna snart fara i väg och köpa mer nässpray och halstabletter från apoteket för deras halstabletter är mycket bättre än dom man köper i vanliga butiker. sen måste jag köpa en sallad som jag kan äta i kväll på jobbet.

var skit nära att ringa niklas och säga att jag inte kunde jobba i kväll.. men då tänker jag på pengarna jag skulle förlora på att vara hemma och då gjorde jag de inte:) hoppas jag överlever i kväll bara.

nu ska jag börja göra mig i ordning

puss och kram

fortsättning på förra inlägget..

hejhej'

skulle se filmen american beauty så rusade i väg från förra inlgget:p filmen var inte så bra:/

lite mer bilder från igår




pappa försöker övertala mig att hoppa i... han var inte väldigt övertygande^^



tillslut fick han mig att hoppa i^^ sen var de ju kul:)


jessica fick tillslut bada i sin flytväst.. men då blev hon också lite feg:p


vi tre i vattnet. jessica var fortfarande livrädd:P men de blev bättre sen.
synd bara att solen lös i ansiktet..

sen jag började skriva det här inlägget har jag oxå hunnit skjutsa in nå fyllisar till stan^^ hahahhaha

nu ska jag städa + packa till kälbomark i morgon... de blir fest, fest, fest... mohaha





om ni undrar vars jag var idag så har varit  på min pappas mormors begravning.

R.I.P Märta Nilsson

puss och kram

båttur

hejhej

har inte skrivit nå i går för jag somnade som en stock i pappa och regines mjuuuuuka, mjuuuuka säng! såg på tv men de gick ju mindre bra.

före det hade vi vrit ute med lilla båten, farmor och farfar följde också med^^,  sen så tvingade pappa mig att bada från badbryggan vi har på båten, alltså bara hoppa rakt ner:/ pappa hoppa i först, jag är feg... men det var första gången jag badade från en båt!

bilder från gårdagen:


jag:p hahhaa


farfar och söta söta millan!! (om ni undrar va de blåa är så är de endel av kapellet som vi var tvungen att fälla ner för att kunna köra genom kanalen)


farmor och jens:)


jag redo för bad:)





jag laddar upp mer bilder sen
ska se tv nu

puss och kram

besviken

hejhej

idag har de inte hänt mycket. varit trött osch sådär.. var ju på vårdcentralen så att jag skulle kolla upp min allergi och sen för att se vad de är för fel på min fot.

för de första så kollade han aldrig upp vad jag var allergisk mot. hallå! anledningen till att jag var där ju!!! han tyckte jag skulle skriva en "allergi dagbok", är de ett skämt eller?! jag hade ju sagt vad jag kände att jag var känslig mot osv. men han skrev i alla fall ut samma receptfria tabletter (som jag sa till honom att jag inte kände någon skillnad alls av), nässpray och ögondroppar.

foten kollade han bara snabbt på och tjatade om att jag skulle ha sula. hallå!! jag har ont!!!

jaja jävla idiot tycker jag.


puss och kram

hot!

hejhej

idag har jag vairt och badat med johanna, mamma, hampus osv:p var skit skönt i värmen!

bilder från dagen


johanna med sin loka


blir inte mycket brunare:/










nu ska jag sova:P

puss och kram

älskade ledighet!

hejhej

sitter i mitt halv städade rum nyduschad och redo för min lediga vecka:)


jag just nu, glömmer hel tiden att jag har webcam.

har oxå varit riktigt duktig och letat igen hålslagaren till papper och sen fixat i min snygga rosa pärm:)

det har varit bra på jobbet i dag, men det har varit lite småfel.. fick 3 stycken långsvep på 30 min! och alla gånger var jag tvungen såga och klättra in i fackdelen, var svart med av olja på ben, armar och kläder:p hahaha de på benen har inte gått bort orkade inte skrubba.

i veckan hoppas jag på en tur med båten, ett första dopp, vara med kompisar och ha kul. de jag vet att jag ska göra är att fara till läkaren och kolla upp allergierna och sen min fot och sen är det släktträff på lördag i kälbomark(stavas de så???). mamma sa att hon inte ville dricka tequila med mig, tårkig hon är.. antar att gamla människor inte tål nå;) hahahah! tror jag har blivit en tequila tjej:)

nu ska jag bädda min säng och torka av väggen som är smutsig för att jag alltid har mina smutsiga fötter på den^^

puss och kram

fot helvete

hejhej

just nu gör jag inget... pratar med sabrine på msn, funderar på att köra ner dit när jag har någon ledigvecka och hälsa på^^,

hade redan somnat vid 5-6 tiden.. skulle läsa nå på internet men de gick inte att hålla sig vaken.. jag har börjat bli lite rädd när jag är trött så ofta. men jag vaknade vid 11 dels för den otroliga smärtan i min fot:'( och sen av allt oväsen utanför mitt fönster(regien har kusinträff här hemma, orkade inte va med... skulle ha varit med en liten stund och ätit i alla fall men jag somna ju så nu har jag inte ens ätit)..

på tisdag ska jag i alla fall kolla upp min allergi och sen kolla min fot. regine fixade så att jag fick utskrivet pronaxen så nu ska jag knapra på de i 10 dagar, jag hoppas de hjälper för de blir bara värre och värre! nu gör de ju ont när jag inte har ett skit på foten. kanske får amputera:p hahahahahaha

btw... måste va försiktig på jobbet.. annars kan de gå som det gick  för sofie idag. lånar en av hennes bilder:



hon råkade skjuta fast ett stift i tummen.. om ni undrar vad det svarta är så är det en plastbricka som vi skjuter fast på paketen så att spesarna ska sitta bättre. bara så ni vet gick det bra med sofies tumme:)

nu vet jag inte vad jag ska göra.. är ju lite pigg

puss och kram

busigt

hejhej

nu är jag hemma från jobbet:p har gått bra men min vänstra fot blir bara värre:/ nu har det börja "ila" i den när jag böjer den för mycket..

pappa regien och resten av familjen hade farit ut med båten...!!!!!:O dom kunde hämta upp mig men kände faktiskt inte för att följa:O så nu funderar jag på att vara busig och fara och köpa en kycklingrulle:p

puss och kram

tack sofia!

hejhej

vill börja med att säga, tack sofia för en underbart rolig kväll!!

länge sen man hade sååå roligt och festade som loss ordentligt..! har bilder.. men just nu bjuder jag på en:)



och jag är stolt över mig själv! sofia tyckte vi skulle börja med en 6:a tekila(ingen aning hur de stavas!) och jag klarade att dricka den^^, hahahahahhahah

nu ska jag sova bort alkoholen.. går det??

puss och kram

handlägga ett helt lass med brädor

hejhej


bloggade inte i går.. allt gick fel! mina fötter höll på att dö när jag kom hem och mina filmer som jag hyrt bara hoppade och höll på-.-

men på jobbet var de värre! jag kommer knappt ihåg något nu för jag väljer att förtränga minnet av den hemska dagen.. ;) men alla larm som kunde lösas ut gjorde det. jag kännde mig usel på allt och sen går massa andra saker sönder och krånglar. sen går vi ner i paketeringen för att hjälpa dom andra för vi väntade ändå på lediga fack för vi hade skiftat. så ett fullt lastat paket med 260 brädor är klart och ska bandas.. men bandaren fick frispel och klämde ihop längst bak där det var ojämna brädor så att hela paketet "exploderar"!!!!!!!!!! så vi fick handlägga paketet... 4 tjejer och 260 brädor, men om vi ska se det på den positiva sidan så fick vi ju motion och styrketräning:p hahahah

som tur är gick det mycket, mycket bättre idag! och nu är jag ledig i helgen! och jag kommer nog ta den här helgen och bara vara ledig.. göra det jag vill, nästa vecka jobbar jag ju förmiddag, 6-15.30 och sen 6-18.00 lö-sön. så nu ska jag samla energi!

i morgon ska jag fara och lämna in mina tidrapporter så att jag får någon lön, gå på kyrkmarknad och massa annat kul hoppas jag! sen kanske man går ut på kvällen...? vem vet?? 

sen måste jag ju se hampus spela någon match:) de är ju piteå summer games om ni nu missat det:p

puss och kram

RSS 2.0