mardröm

hejhej

drömde en mardröm i natt! skit läskig. jag var lika gammal som jag är nu. men jag hade 4 ungar alla hade olika pappor och var ensamstående och hade ett femte barn på g!!! jag bodde i världens sunkigaste lägenhet i öjebyn. jag festade typ hela tiden sen sket en fågel mig i ansiktet!

tur att det var en dröm bara:) hahahahaha

puss och kram

tack

hejhej

ville bara säga tack för en trevlig kväll alla:)

julklapps shopping

hejhej

idag har jag köpt klart nästan alla julklappar har typ 3 kvar... är så svårt ibland att komma på något bra!

i alla fall så har jag gjort en ansiktsmask nyss. stod att den var¨återfuktande, hoppas det för min hud håller på att torka sönder eller nå. de känns då som det. har ju börjar med skrubb mot pormaskar och sen stryxol(?) mot finnarna, fast de torkar ut huden lite. så nu har jag smort in den med massa hudkräm oxå så får vi hoppas den blir mjukare och mer återfuktad! nu håller jag på med naglarna. köpte nytt nagellack idag så provar det och sen klippte jag av naglarna oxå. jag klipper dom och har dom ganska korta och låter dom växa. mina var så skadade ändå.


på lördag blir det tjejkväll, men bara me johanna och bella:) så hittade en ny klänning på hm. jag behöver inte ha bh under och de är sååå befrinde:)

nu ska jag se easy a en gång till och sen blir de nog sova för är gode trött ändå
puss och kram

idiotförklarad igen!

hejhej

jag är en idiot ibland:p hahaha jag har tjatat om min motorvärmare som varit sönder... när kalle kopplar in den funkar den såklart. jag skyller på att jag släktar på pappa;) hahhahahaha!:p 

nä nu ska jag vila i ca 1,5 timmar innan jobb på taxikedjan igen:) i morgon blir det hoppning(små hinder) med nisse på gran . ska bli skit skojjigt!!:)

puss och kram

sömn

hejhej

jag är vaken! omg. kan det bero på att jg somnade igår typ 1 timma efter inlägget jag skrev??? jopp sen sov jag så gott ända tills nu. så nu ska jag se till att lägga mig i bra tid i kväll:)

jo förresten så ringde jag vårdcentralen igår. ni som har läst min blogg länge vet att jag var där i sommar för att kolla var jag är allergisk mot. och jag fick rådet att skriva en allergidagbok-.- har varit allergisk länge så har den inprintad i huvvet liksom! i alla fall när jag pratade med k'rringen på vårdcentralen så tar dom ju mej inte seriös som vanligt. hon sa : du vet väl att det är skillnad på överkännslighet och allergi! jag ville strypa henne. självklart vet jag det! så irriterande!! jag är 18 år och borde veta det nu...-.-  i alla fall lyckade jag efter typ 20 min i telefon med denna människa få en tid nästa vecka hos en annan läkare än den jag var hos i somras.

försökte nyss koppla in min motorvärmare. den funkar inte. mitt hjärta blöder! tror en sladd har gått av där man kopplar in eller nå. ska fråga kalle jätte snällt om han kan hjälpa mig:) kanske skruvar fast den där saken oxå då.

så nu sitter jag här med en cola som är gode frusen i mitten i ett tomt hus(mamma sover hos kalle). lämnade min cola i bilden i över ett dygn så den var en isbit. har varit inne medans jag har sovit så nu har mycket ändå tinat upp:) den är då kall i alla fall!!

jo just det eftersom jag somnade igår så hann jag inte hämta telefonen:/får göra det efter skolan i stället:)

sen ska jag och sofia förmodligen simma idag. om hon skrapar ihop pengar:)

puss och kran

fryser ihjäl!

hejhej

ja så är det. snart fryser jag ihjäl. jag tror jag sa någon gång för inte så längesen att jag ville ha vinter. tar tillbaka det nu! snön kan va kvar. men vill ha mycket vit fluffig snö och sen ska det inte vara så fruktansvärt kallt! är det för mycket begärt?! hahaha min stackars lilla bil fryser ju oxå:/ sorgligt att se sin "bästa vän" stå och frysa ute. får göra dörren bredare så man kan ta in stackarn;) hahhaha!

när jag kommit hem från skolan och skulle slänga mig under täcket för att få värme och få vila en sekund(sover väldigt dåligt) så får jag ett sms av posten om att min mobil koiit. så far till öjebyn sen då och hämtar ut den. passar på att ta med pantflaskor och sen massa andra saker som ska på sopsorteringen. är ju bra om jag inte sover nu så kan jag somna jättetidigt i kväll:)

vet att jag klagar mycket i bloggen orkar inte va positiv:p hahaha

puss och kram

pokerkväll med utgång

hejhej

har just kommit hem från en shoppingtur på stan.. fast shoppingtur är nog fel för jag skulle bara köpa något till pappa:) tog lång tid att hitta något.. köpte oxå ett lila nattlinne till mig själv:) i kväll ska jag till öjebyn och först käka med jocke och johanna som ska låtsas vara mästekockar i kväll:p får se om man tar med sig en brödbit i fickan så man inte hungrar ihjäl;) hahahaha! sen så kommer även felix och bella och då blir det poker så packar med mig solbrillorna:p sen drar nog mest troligt vi tjejer ut på krogen och lämnar småttingarna hemma:p hahah!

jaja nu ska jag leta fram något att ha på mig i kväll:) tror det blir klänning och tjocka strumpor^^

ni får ha det superbra!

puss och kram

hemma

hejhej

nu är jag hemma efter hårt slit på taxikedjan;) hahah! nja så hårt var det ju inte. mest för rösten i så fall, men dom som känner mig vet ju att jag kan prata gode mycket när jag vill:) nä ska se lite veronica mars som går på tv nu:p i morgon ska jag rida om jag får in det. fara till stan och va med johanna. på kvällen blir det ännu en helg med jocke, johanna, felix och bella:p så vi får väl se vad det blir. någon sa nå om poker... jag vet inte hur det är med mitt pokerface... men senast var det katastrof! får ta med solbrillorna så att jag ser ut som alla "pokerproffs" som gömmer sig bakom brillorna.. modiga är dom ju då inte.. 

ha det bra! sen tycker jag alla kan kommentera lite. jag har sett statistiken och jag vet att gode många läser så:)

puss och kram

jobb

hejhej

i kväll ska jag jobba från 22.00-03.00 på taxikedjan:) hoppas det går bra och att jag inte blir förvirrad;) hahah

om ni undrar vad jag gjorde i går när jag inte bloggade så var jag i skolan,ofc. först en föreläsning på morgonen och sen en föreläsning på eftermiddagen med Laila bagge. hyfsat intressant men var trött i går även om jag sovit bra nästan hela veckan. sen så var min mentor så snäll och gav mig en extra biljett till idol genrepet så att hampus kunde följa(jessica, pappa och regine ska på idol i kväll). så sen var det bara sätta sig i bilen och köra hem och hämta hampus, sen vända nästan direkt. skit dåligt väder att köra i pga. allt regn! jag följer inte idol så visste ju inte vem som var med. men det var bra. dom gjorde bort sig lite tycker jag:p haha. linnea hade inte snygga kläder alls och hon dansade mycket konstigt. kanske inte gör så i kväll:p haha

nu börjar idol. tänkte kolla lite hur annorlunda det är och se om man ser pappa och regine:p

ni får ha det bra!

puss och kram

snöstorm!

hejhej

sitter i skolan nu och väntar på att min sista lektion ska börja, seegt. när jag och bella gick från och till matsalen idag höll vi på att flyga bort! gud va det snöar och blåser! känndes som knivar i ögonen på oss:/
om ni undrar vad jag gjorde i går så packade jag upp kläder från pappa. oj så mycket kläder jag har! helt sjukt! blev inte klar igår fast jag städade i några timmar...! så fortsätter idag då:) jaja, känns inte som om jag har mycket att skriva om just nu..

hörs i kväll

puss och kram!

skoooola!!

hejhej

vad gör ni? jag sitter i skolan å tråååååkar som vanligt. finns inte mycket att säga.... jo en sak... saga och bella suger medans jag är bäst!!

puss och kram

Wild horses



sorry att jag inte hittade original. fanns bara massor med covers!

Hmmm woah yea...

I feel these 4 walls closing in
My face up against the glass
I'm looking out... hmm
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make
Its greener pastures I'm thinking about hmm
Wide open spaces far away

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared

[Chorus:]
Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
Run with the wild horses, run with the wild horses!
Oh yeah yea

I see the girl I wanna be
Riding bare back, care free along the shore
If only that someone was me
Jumping head first headlong without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared
Hoohhh woah woah

[Chorus:]
Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses!
Oh yeah yea

I wanna run too.
Hohhh woah oh woah oh

Breaklessly abandoning my self before you

I wanna open up my heart tell him how I feel

[Chorus:]
Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses! [X2]
Hooaah woah oh woah
Yeah

I wanna run with the wild horses


ny mobil..?

hejhej

fick slappa ännu mer idag för personen jag skulle se film med fick jobba i stället:p med blev sönt för mig istället:) ligger faktiskt och lyssnar på min nya mp3 just nu:)funkar skit fint!

hittade en mobil som jag vill ha, inge superny med 1000funktioner! men sanningen är ju att jag i nuläget bara smsar och ringer med mobilen. tar aldrig bilder. kan dock vara för att den tar dom sämsta bilderna någonsin om de inte är mitt på dagen! men har ju en digitalkamera som fungerar utmärkt! vill mest ha en ny mobil för jag tror min kommer lägga av inom en snar framtid:/ tycker verkligen om min LG tycker den är bekväm och lätt att använda. inga konstigheter;)

vill i alla fall ha en rosa Nokia 6700 slide



enkel å snygg tycker jag:) säkert busenkel att använda oxå. kostar i alla fall 1895:- på nokias hemsida. 

vet inte om jag ska köpa den nu eller sen... blir ju att köpa julklappar snart..! aja får sundera vidare!

puss och kram

rosa ska det va!

hejhej

japp är redan hemma från skolan. vi jobbade självständigt idag för lärarna var på ltu? så vi pluggade lite lagomt mycket och sen så for jag och bella på clas ohlsson för att jag skulle köpa en mp3 och nya hörlurar för min mp3 har blivit så dålig:/ så köpte en till rosa(vad annars?) som jag har kollat på förrut:) och sen ett par roooosa hörlurar med en strassten på hörluren:p nice!


mp3:n 399:- 2GB




hörlurarna:) men bilden gör dom inte rättvisa! stenen glittrar mer:phaaha kostade i alla fall 149:-

bella köpte en laddare till mobilen för hon hade glömt sin hos felix i helgen. så nu har hon två:p tror dock jag har en sån hemma. och sen köpte hon oxå en adapter???? till sin mobil.

fick just ett sms av tandregleringen att jag ska dit i morgon-.- dom ska kolla upp så att allt är bra i munnen:p aja, har då verkligen inte tandläkarskräck så jag är ingen som oroar mig:)

nä ska ta en snabb power nap sen blir det duschen och sen se film med en kompis som jag inte träffat på ett tag i kväll:) blir nog trevligt! 

puss och kram

trött som en mupp

hejhej

nej vet inte om muppar är tröttare än andra människor... men kom inte på något annat. kanske borde ha skrivit. trött som en louise? jag är alltid trött:) haha

men idag är jag extratrött för jag sov inte mycket i natt och sen så skulle vi upp för att köra till umeå för att se niklas(min lillebrors pappa) tävla i styrkelyft. det gick i alla fall bra:) så har sovit i bilen och nu vet jag inte vad jag ska göra nu.. jonas, johanna och jocke eller sääääängen med en film??? ingen aning. orkar inte ens tänka ut det. då är det illa!!

kanske skippar allt och bara sover?? sulle vara bra de. men vill vara social oxå.. muppigt värre!

jag vet att jag tycker om att använda ordet mupp. men det är kul!

ni får ha en bra lördagskväll

puss och kram

thai garden

hejhej

har just gjort mig i ordning för att fara på thai garden med johanna, jocke, bella, felix och kanske björn om jag får tag på honom-.-

har annars sovit hela dagen typ:p

ork it skriva så mycket nu.. så jag slänge in en bild på mig som ni kan stirra på ett tag:)




ha det bra i kväll

puss och kram

swarovski in my heart

hejhej

vet att det är sent/tidigt. nu är jag leeedig heela helgen:) just nu ser jag en film i bakgrunden och tittar runt på swarovskis hemsida. Louise ♥ Swarivski!!! dom har så fiiiina smycken och dom glänser så mycket:) sen är dom relativt billiga för så mycket "bling":) köpte ett par örhängen när jag och bella var i stockholm, det var i deras butik. tyvärr enda swarovski butiken i sverige:( men hittade ju deras hemsida:)

om  någon vill köpa smycken till mig för att jag är så söt så kommer min önskelista här:)






jag ääälskar verkligen den här ringen! sååå snygg tycker jag!:)


















Köpte dom här i stockholm:) enkla men ändå inte:p

så funderar på att köpa till:







 


funderar på att beställa hem det här den närmaste månaden. gulligt men enkelt:)

finns i alla fall massor mer på hemsidan! bl.a. klockor fulla med swarovski kristaller!:) jag tror jag är kär! 

nä nu ska jag titta vidare och drömma mig bort i en värld full med swarovski kristaller...!

puss och kram

snart sovdags!

hejhej

nu har ännu en dag sprungit i väg, och jag har alla fingrar ben och resten av mina kroppsdelar kvar. ska tydligen jobba torsdag oxå. jag är bara lite virrig:p så det blev nätan en hel em vecka -söndagen då:p sådet blir bra när löningen kommer. har ju hittat en bil som jag verkligen vill ha!!!!!!!







en ford mondeo 2.0 -01:a!!!!!! visst är den snygg?????!! jag äääälskar den! skulle vilja testa köra den. vem vet. kanske är skit obehaglig att köra... men de tror jag inte:p jag vill att den ska vara svart. tycker om svarta bilar. dom blänker så mycket. och ja, jag vet att dom blir skitiga fort osv. men vem bryr sig????

nu ska jag och foppsen se en film och sen soooooova:)

puss och kram

jobbjobbjobb

hejhej

ska snart sticka i väg på jobbet. jobbar em mån-onsdag i veckan:p annars händer inte så mycket, det händer mycket saker i min hjärna. många tankar som svävaromkring och skapar kaos! känns som om jag ska ta tag i mitt liv nu och sluta tveka och säga så som jag verkligen vill. inte bara för min egen skull utan för dom som faktiskt blir berörda av mina val.

men de får jag nog ta i morgon.



























det var några bilder från i lördags:) alla är från sofia. kommer ladda upp dom jag har och dom bella tog någon gång :)



nu ska jag fixa lite i rummet innan jag gasar iväg:p

puss och kram

RSS 2.0