nära nu



ja bara för att jonas nämnde sin nya blogg(ska UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER LÄNKA HONOM) så började jag tänka på min, så det blev ett inlägg.  frågan är vad ska jag skriva om?

händer inte mycket. rider, pluggar, sover och äter. snart är skolan sluuuuut! så otroligt skönt. har solat idag. tycker bara jag blir brun i anskitet och inte nå nedanför min haka:o fick också mitt schema och ska jobba med två skift i sommar. börjar den 20:e så får en hel vecka ledig efter studenten... vad ska jag göra då? hmmmm.. ligga bakis från studenten kanske?? ;)

ska btw på 3-års bedömning i boden, jag vill ju jobba med unghästar så det är ju bra om jag överhuvudtaget vet hur ett treårstest går till?! haha

har ganska mycket att göra faktiskt, planera studentveckan, köpa skor till studenten, smycken(funderar på gröna), lösa problemet med min genomskinliga klänning, komma på vars jag ska förfesta studentkvällen eftersom jag ska festa i piteå och alla andra umgås med sina klasser:s. ta reda på när vi faktiskt "pringer ut"(tror inte vi gör det när vi bara har en klass som går ut).

ja sen vet jag inte. vad händer och fötter? ingen aning.

sen har jag en fråga till er min läsare: vad vill ni att jag skriver om som kanske får mig att blogga mer och som ni vill läsa om?




IT'S MY BIRTHDAY!



jopp, jag fyller år! de har ni väl ändå inte glömt?? :)

har hunnit få ett presentkort av mamma på guldfynd med 400 kr:) sen ska hon köpa mina studentskor som jag sett ut:)

sitter nu och plugga...

skojj,,,,not! alltid trevligt att läsa om psykotraumatologi..

aja, i kväll blir det fika! har gjort massor med cuocakes! mums!

hörs senare:)


seriös önskelista



självklart var min önskelista igår inte seriös:p haha

de här är min serösa önskelista:)

1. Pengar/Presentkort

tycker om presentkort och pengar:p alltid kul att få lite pengar på någon klädaffär, skor eller smyckesbutik:)




tänk att få den sedelbunten:) hahaahaha


2. Grejor tills jag flyttar hemifrån

alltid bra med sånt:)

sen tog min fantasi slut!


önskelista



tänkte skriva en önskelista när jag snart fyller år:p
hahahahahhahahhahahaha

1. en egen häst!

* Hopphäst f-96 40.000kr



* dressyrhäst f-95 30.000kr



* Dressyrhäst f-95 50.000



2. dressyr och hoppsadel

vill baaaara ha HdR som jag tidigare skrivit om:)







japp de är vad jag önskar mig;) hahahhahahahaha


på bättringsvägen



äntligen börjar jag bli bättre! tror de är pga. chokladpuddingen;)

har till och med varit och kört nisse ikväll, var mest för att rasta hunden för han behövde lite motion, men ändå:)

äh, inget långt inlägg igen:p

nu ska jag snart sova


dag 3 som sjuuuuuuk



jag är sjuk än, ingen skillnad.. känns nästan som om jag blivit lite sämre.

och mamma är borta i 2 dagar så måste klara mig själv. hahha nä ska jag nog klara!

nu ska jag hasa mig ner till köket och göra chokladpudding:) mums!

ha det bra'

överkörd



är det hemskt av mig om jag liknar min förkylning med att blivit överkörd av en typ lastbil?? ont i huvudet, ont i halsen, snorig osv. typ jobbigt att gå upp för trappen-.- hahaha

ja, har inte mycket att skiva. det händer ju inget..

ha det bra!


hemma dag



sitter och myser med goskatten jobbly:) är hemma idag. har blivit värre från i går:( ja se så lite som händer i mitt liv...

vad ska ni göra idag?


big brother



ja jag ser bb, någon fler som gör det?

mina favoriter är katherina


hon är så härlig! håller med om att hon kan vara skrikig och lite jobbig ibland. men jag slipper ju leva med henne:) hon är underhållning! röstar alltid en gång på henne när hon är nominerad!

och

Simon


åååh han är så söt och snäll! han förtjänar att vinna! röstade självklart på honom i kväll också:)

i kväll röstade jag också på ("slampan") madde. tycker att folk är vääääldigt hårda mot henne. ville hellre ha ut någon annan för att "röra" om. blir ledsen för hennes skull då folk skriver saker om henne eller när jag hörde en kille i 2:an i skolan säga att hon är värsta horan. men det var ju såklart hon själv som valde att vara med i bb och bli bevakad dygnet runt! måste ju medge att jag var hård mot henne först oxå. men inte som vissa är. folk går för långt! lika bra hon stannar länge, kommer kanske bli jobbigt för henne att komma ut.

några jag inte skulle bli ledsen över om dom åkte ut snart är sara(tråksara) ja hon är tråkig.  tyvärr. tråkigtråkigtråkig. inget att se på för underhållningsvärde. och sen martin, saras knähund. herregud! tycker han är tråkig för att han inte vågar göra nå för att riskera saker med sara-.- visst han är snygg, men vad mer?

tycker resten är helt ok:)

och roddan då som åkte ut förra veckan. ja jag ville ha ut honom. han är rolig ibland, men han går för långt och är äcklig att se på. blä gå runt med tights(?) som är för små och visa halva röven och ingen tröja. nej inte kul! tror inte det var något fuffens med röstningen!

japp. är en nörd och beroende:p hahahaha


förkyld!



ligger i sängen och ser på tv. har jobbat på taxikedjan i går natt, var mycket att göra så fick jobba längre.. är förkyld oxå. inte kul, så ligger bara och slöar hela tiden. har förvandlat min säng till en soptipp oxå! måste nog städa bort lite!

vad har annars hänt? inget. sorry liksom.  skolan har börjat om, jag har varit krasslig och mest sovit eller varit i stallet. börjat longera nisse för att lösa galopp problemen och sånt.

nä nu ska jag städa.


RSS 2.0