allt för min syster

hejhej

nu har jag sett filmen allt för min syster! visst ju att jag läst boken för länge sen.. gud vad man kommer ihåg när man ser filmen..

tyckte den var skiiiiiita bra! men om man inte tycker om att gråta inför andra så rekomenderar jag att man ser den helt själv för jag bölade ju typ hela filmen såklart...!



nu kommer jag vara trött i morgon.. hade tänkt se filmen i går men någon(pappa eller regine) hade snott filmerna så orkade inte hämta dom i går natt och väcka hela familjen. 
 
nu ska jag sova! lovar

puss och kram

ring mig!

hejhej

kom hem från jobbet för ett tag sen!

har "massor" att göra i morgon för jag sov bort heeela dagen idag, men eftersom man jobbar, är singel och alla är tråkiga så får jag sova bort hela dagen utan någon som hellst anledning!

nu får ni mina kära bloggläsare ringa och väcka mig vid 10 tiden i morgon för jag MÅSTE hämta ut shorts som jag kan ha på jobbet! höll på att dö idag i mina lång byxor.. fick vika upp dom, så heeela dagen har jag gått runt och tänkt på glass i stora lass. sen ska jag oxå ringa vårdcentralen så att jag kan kolla upp exakt vad jag är allergisk mot.. ganska säker på 2 saker som är häst och gräs.. sen misstänker jag hund och kanin.. men är ju inte säker. kanske kan få någon bättre receptbelagd medecin i så fall.

puss och kram

ledighet eller jobb?

hejhej

ja om ni undrar över rubriken så kom jag att tänka på en sak när jag vandrade hem efter denna natts arbete på SCA(my only true love).. dom flesta(normala) människor tycker att det är himla skööönt att vara ledig från arbete, skola osv.. men vad väljer man? jobb eller ledighet? jag väljer självklart jobb! alltid skönt att jobba så att man vet att det flödar in pengar på kontot och att man verkligen förtjänar dem. jag kanske är knäpp eller bara galen i pengar, men även om jag verkligen inte skulle tycka om jobbet så skulle jag nog ändå välja att jobba.. man kan ju alltid söka nytt arbete under tiden man jobbar. ibland känns det som om jag är ensam av dom flesta jag känner(okej, nu överdrev jag! men några) som känner så, att även om det inte är ens drömyrke man har chansen att få jobba med så skulle jag ändå ge det en chans och bara söka andra jobb som intresserar en mer under tiden. känner att detta blev väldigt invecklat! men mina tankar kan vara krongliga ganska ofta!

nu ska jag sova för som ni märker så funkar inte min lilla,lilla hjärna just nu!

puss och kram

bild bomb

hejhej

vaknade för 2 timmar sen så idag sov jag ut ordentligt:p i går var jag med båda familjerna:p på dagen var jag ute med pappa, regine, jens, jessica, tomas och malin till baggen med våran nya båt:) första gången jag åkte den. jag tyckte det var kul att åka men jessica var livrädd och skrek som en galning och regine tyckte inte heller de var så kul..men det var ju för att vi "körde mot vågorna" och då guppade skit mycket! på vägen hemgick det massor bättre.

sen for jag ut till stugan där mamma, niklas, hampus, mormor, ivan, kicki, jonas, magnus, ymer, loke, bella, wilma och massa andra var:p sen var jag där hela kvällen.

när jag kom hem förde jag över alla bilder jag hade på kameran och som jag glömt att ladda upp och visa för er...


Hampus på sin crosstävling i boden när hans cross skar ihop efter första varvet.


johanna på min 18-års fest


jag gör mig redo!




jag..hahah!


nu orkar jag inte ladda upp mer för de tar ju nå så jäkla lång tid!!

puss och kram

stan

hejhej

idag har jag äntligen en ledig dag! :) men alla andra är tråkiga och jobbar då-.- så snart ska jag in till stan och shoppa lite:)

puss och kram

massa jobb och lite sömn

hejhej

kom hem från jobbet för ett tag sen.. slutade 1.15 idag:) har ju min ledigvecka i veckan. men dom har ringt varenda dag i veckan och frågat om jag vill jobba extra.. svårt att säga nej så nu har jag ändå jobbat varenda dag den här veckan än så länge^^, så jobbade em(15.30-1.15) måndag och onsdag("idag") och i går natt(1.15-6.00). pengarna kommer rulla in på mitt konto! hahahahhah! timmlönen är ju bra och sen får jag ob vissa dagar och sen massa tillägg tror jag:D 



förra veckan hade jag inlärning hela veckan. nu fattar man "grunden" men knapparna blir jag ofta förvirrad av! finns så många!

som vanligt så glömmer jag att vissa som läser min blogg inte har någon aning om vad jag gör när jag jobbar... jag jobbar på Avströningsverket på SCA i munksund. våran uppgift är att paketera brädor och plankor, ni vet sånadär stora paket? så det finns en övervåning och en nedrevåning. vi får lass med brädor och plankor(vi kör en dimention åt gången) till övervåningen. där finns tre "stationer" som vi jobbar vid i 30 min åt gången och sen byter med varandra. på övervåningen så ser vi om det är dålig kvalite på brädorna och sen så kapas dom till och går till olika fack. på nedrevångingen så finns ströläggarn där dom läggs i ett förhoppningsvis snyggt paket;) haha! och när det är klart bandas paketet och sen stoppar man på en "huv"(plast som är på) och stoppar på en spec. vi byter vid ströläggarn efter 30 min. man måste vara minst 6 personer på varje skift men vi är även 7 ibland, som ni kanske har listat ut så är vi 3 stycken nere och 3 stycken uppe. sen byter vi efter lunch eller middag. hoppas ni blev liiite klokare av min fina beskrivning! ;)

jaja tillbaka till de jag ville säga... nu är jag en "vanlig" sommarvikarie så nu har jag ingen som jag följer med. det har gått gode bra! men nog var jag nervös första dagen jag skulle jobba själv! men jag var så stressad så jag hann inte oroa mig allt för mycket. jag är en person som hatar att misslyckas när jag jobbar, eller snarare göra fel.. fast fel gör man, men jag vill göra så lite fel som möjligt. men nu hoppas jag att jag lär mig så mycket som möjligt så slipper jag fråga så mycket. fast det gör självklart inget att fråga:p men jag känner mig som en pappegoja ibland! som tur är så har jag bara jobbat med snälla och hjälpsamma personer som kommer om jag inte vet vad jag ska göra om ett fel uppstår:)

vill ni veta vad de värsta med jobbet är?? massa kryp som kommit i veckan! usch! jag hatar dom! men dom försvinner nog snart...hoppas jag. sen att det kan bli så varmt! som i kväll.. jag måste verkligen hämta up shortsen.

i dag när jag kom hem så hade pappa lämat en lapp på min säng där han hade skrivit: "pappa är stolt över sin hårt jobbande dotter sov gott"



en rolig överraskning:)

kom just på att jag har web cam^^ hahahahha

nu ska jag sova och i morgon så vet jag inte om jag ska jobba, men ska i alla fall in till stan för min lillebror fyller år på söndag så jag ska köpa en present till honom:)

ni får ha det bra!
puss och kram


första dagen på jobbet

hejhej!

japp som ni ser i rubriken så har jag nu jobbat min första dag på SCA:D var gode nervös så kunde nästan inte sova nå alls:/ men allt gick bra dom visade oss runt anläggningen och sen efter lunch så fick vi(jag och en annan sommarjobbare som heter viktoria) börja jobba och lära oss om avströningen där vi ska vara i sommar^^, nu har jag en heeeel vecka på mig att lära mig om alla maskiner osv. lite nervigt än men det kommer nog bli bra! ströläggaren är jag mäst rädd för:P börjar 6 i morgon och jobbar förmiddag hela veckan, även lördag och söndag som är 12-timmars pass. sen är jag ledig en heeel vecka och sen jobbar jag natt mån-torsdag.. sen rullar det på så där:)



i morgon ska jag och pappa samåka till jobbet för vi börjat och slutar samtidigt.. nej jag jobbar inte på samma ställe som pappa för er som undrar.. han jobbar på lamellen^^

skulle sova tidigt idag men jag for bort och sen glömmer man bort tiden och blir piggare nu på kvällen-.-

puss och kram

sommarlov!!!!

hejhej

nu har jag sommarlov!!!!!

men jag börjar ju jobba på måndag, men de är ju inte skolan i alla fall:) hahahha

ska i kväll på ett informations möte om sommarjobbet så nu gäller de ju bara att hitta dit och inte glömma gammla gubbens(pappas) mp3 annars kommer han bli grinig på mig^^

ni får ha det bra

puss och kram

varför har jag alltid samma j*vla otur i allt?

jag har inte mycket att säga förrutom att du borde växa upp och ta ditt ansvar!


RSS 2.0