förkylning

hejsan.

ett tag sen nu. har ju dock inte hänt särskilt mycket. jag har jobbat. skulle jobba i dag men blev riktigt förkyld i lördags. så idag hade jag helt enkelt inte energi för att jobba. jag är sjuk än, men känner att det börjar bli bättre.¨

men nu är det inte länge tills jag tar min lilla resväska och sticker i väg till thailand:) ska bli otroligt skönt måste jag säga! har ganska mycket att göra fram tills dess. tvätta städa och packa står på min lista. sen måste jag ladda ner några bra låtar på mobilen så att jag överlever flygturen.

nä nu ska jag vila lite igen så jag blir av med den här förkylningen!

ha det!

fastkörning?

hejsansvejsan

suttit och sett ett avsnitt av teen mom som jag missade då jag jobbade i veckan:p somnade på soffan i går då mamma farit och sov riktigt hårt. woooops! men har ju då redan lyckats vända dygnet efter eftermiddagsveckan:p tim väckte mig klockan 8 och ville ut. helt sjukt hur mycke kläder man tar på sig för ca. 10 min promenad. stannar inte ute mer än nödvändigt. tim får göra sina behov såklart;)

de var tänkt att jag skulle till rosvik(?!) på fest hos dennis. fast den blev inställd. så då tog jag tim. fast nu verkar de bli i alla fall. och då antar jag att vi ska sova där. fast kan ju inte ta med tim. så måste lämna honom hos mamma då eller vara hemma. johanna ville köra och de har jag verkligen inget emot då de är så kallt! om mamma råkar vara i öjebyn så är de ju som på vägen att lämna honom där. fast vet inte om hon är det och om tim får åka i johannas bil.

tips på bra låt:



älskar deras röster:) tänk om man kunde sjunga så bra... aja kanske i näst liv;)

trevlig lördag!

fastfrusen

tjosan!

sitter i soffan(ovanligt?). har kommit hem efter en heldag på stan med johanna:p följde med för att hon skulle klippa och färga håret. så jag tänkte leta upp en frisör med dropp in så att jag oxå kunde klippa mig. dom hade tid direkt på hårstudion där johanna oxå klippte sig. så jag beslutade att klippa kort(inte nu jätte kort), vissa vet ju att jag började tappa grymt mycket hår för mer än ett halvår sedan. käkar vitaminer och försöker vara "snäll" mot håret. fast har inte märkt någon skillnad. så jag tror det blir bäst att ha de kort ett tag och se om jag tappar lite mindre i alla fall.


Före, hittade ingen bättre bild. gode långt som ni ser.


nu. klippte axelkort. de får räcka.. gode nöjd. har dock lite platt hår på bilden då man sprungit runt med mössa..


mina nya smycken från guldfynd oxå. körde på klassiska pärlor. var klubberbjudande.. halsbandet för 198:- och örhängena för 45:-, bra pris med tanke på att halsbandet kostat 398:-


Köpte en minijordglob:)


ett armband på glitter:p

sen köpte jag oxå en fleecetröja på intresport, ett special schampo som ska hjälpa mot håravfall, och säkert nå mer småsaker jag inte kommer ihåg just nu.

ang min date som förra inlägg handlade om så gick det ju bra, men jag är inte "intresserad".

nu ska jag vara lite social med mamma som kom hit med tim och ska käka lax med mig:p

hare gött


RSS 2.0