taxi kedjan

hejhej

sitter nu i kvarnbäcken hos mamma:) men hon är ju på kreta med hampe dom skulle ha åkt i går men deras plan hade gått sönder på kreta så dom fick övernatta i luleå på hotell, men nu är dom nog påväg:p är här för jag tänkte städa lite i stallet och rida extra mycket i veckan.

i fredags var jag på en hemmafest i öjebyn hos johnnas syrra, det var trevligt de:p jag och regine gjorde roliga drinkar hemma:)

i går så blev jag upplärd att sitta i växeln på taxi kedjan^^, så det blev ganska sent innan man kom hem(vid 4-tiden).

jaja nu ska jag se andra avsnittet av weeds s.6 :)

puss och kram

hemmakväll

hejhej

i kväll blir det hemma kväll för jag måste vara hemma med jens och jessica. hade lovat farmor som är barnvakt till i morgon. dennis frågade om jag skulle med ut men nu går det ju inte.. hade ändå varit kul med en utekväll sista helgen innan skolan börjar.

ska snart fara och köpa nå gott å käka på i kväll så att jag överlever medans alla andra har kul:p hahahaha

puss och kram

bio

hejhej

i kväll har jag varit på bio med sofia och sett vampire suck, måste säga att det var en mycket bra film för att vara parodi på andra filmer:) mycket skratt!^^, sen så tog jag röda faran till böle och var med mongot jonas som hade fått en ny mobil. en LG, han som alltid har sagt att LG är dåligt osv.. där ser man:P så vi höll på med våra mobiler:)


jonas med fin nya flickvän:p hahahahhahahahaha

nu ska jag sova

puss och kram

stockholm!

hejhej

skulle bara säga att jag och bella har just bokat en resa till stockholm den 16:e september till 21:a september:) mohahahahhahahahahahahaahhahahahahha!


puss och kram

skrotet i munnen

hejhej

har jobbat klart för idag!:p var ett tag sen men i alla fall^^ hade problem med huggen idag -.- hoppas allt funkar utmärkt i morgon då^^

ringde till tandis idag för att kolla mina 3 tider jag visste att jag hade inbokade och det visade sig att jag hade en tid i morgon..(!!!!!) klockan 13.20 i luleå på tandregleringen för en check up, så niklas fixade så att en annan kommer och löser av mig tidigare i morgon så jobbar bara 6 timmar:) blir kanske en sväng på stan i luleå när jag lika så är där..

jo just det, skulle ju säga det till er bloggläsare för jag har inte sagt det i bloggen än, men min tandställning åker av den 14:e september! kul va???? kommer se sjuk ut^^, tur man fick ha den konstiga bågen i gomen så att det kanske gick lite fortare än för andra antar jag..! vissa kommer kanske tycka det ser konstigt ut för dom har aldrig sett mit utan tandställning, har ju haft den i lite över 2 år då!:p

nu ska jag hoppa i duschen!

puss och kram

begraver mig i jobb

hejhej

sitter och pratar med jonas i telefon och sitter och kollar runt på internet.. våra samtal är ju lite roliga, jonas håller på med sitt och jag håller på med mitt och sen pratar vi lite där i mellan^^,

har jobbet mycke senaste veckan och sen jobbade jag extra i dag(fredag). nu har jag ju "slutat" mitt sommarjobb på sca, men dom behöver folk som jobbar till veckan oxå. så jag kommer jobba 12 timmar söndag fm och sen jobbar jag mån-ons fm och sen natt onsdag:p tänker bara på alla pengar jag kommer tjäna!! :)

nä men seriöst, går ju kanske med på att jobba dels för att tjäna pengar och sen för att slippa tänka på allt annat

i morgon blir de nog nolia, men antar att alla redan gått så får se om jag går eller inte, beror på om någon vill följa med in!

jo btw, pappa har sålt våran båt:'( taskigt va!?! blir väl husvagn nu????eller???

jaja sen blir det att fara på mammas 40-års fest i pålis^^

nu ska jag prata vidare med den störde ungen i telefonen:p

puss och kram

internet strul

hejhej

har inte bloggat nå för jag har varit lat och internet har strulat här hemma.

kommer skriva om min helg senare någon gång:)

puss och kram

RSS 2.0