springtur i regnet




regnar för fullt idag med. men en bra sak är att vårt vatten fungerar igen:)

nyss varit å sprungit efter hästen som bestämde sig för att sticka ¨på en springtur runt gatan när han fick en stöt av mig som fick det av stängslet då jag skulle ta in hnom.. fick i alla fall tag på honom. han tyckte nog de var mest roligt att busa med mig....!



ska snart sooooova så jag orkar upp i morgon:)


första dagen på sommarjobbet



nu har jag kommit hem från min första dag på sommarjobbet. inte mycket nytt när jag jobbat extra där under året:)

hämtade ut mer arbetskläder oxå:p blev nya brallor, 2 t-shirtar, en jätteskön varsel munkjacka och nya mjukare skor:) orkar inte ta bild för jag är extremt lat!

vad har hänt mer? jo vårt vatten har slutat fungera..... helt! ett rör har gått sönder i backen så de ska lagas så fort som möjligt.

var heeeeeeela dagen på f21 i går och såg på olika flygplan och rixfm festivalen(ungarna ville se festivalen-.-) var gode trött sen vill jag lova.

en till rolig sak är att jag helt plötsligt börjat prata konstigt:O ingen aning varför :p

nä nu ska jag på en mini filmkväll hos en kompis. och i morgon väntar mer jobb:)


inköpslista/önskedrömmar



sitter och kollar på häst och ryttar utrustning. typiskt mig? försvarar mig med att säga att johanna är värre!;) haha

fick som de flesta vet en cykel av mamma, niklas, hampe, kicki, jonas, mormor och ivan en jättefin cykel, en Giant cykel av modellen escape som ser ut såhär:


fanns ingen i rosa:( mamma hade tydligen frågat;) hahahaha!

och sen fick jag sponsring till nya ridstövlar från farmor och farfar:) så har kollat runt och kommit fram till att jag vill nog ha mountain horse stövlar. mina har gått sönder i dragkedjan och är heelt hopplösa:( men vet att deras dragkedjor och sulor är mycket bättre än på de jag har:)

vill helst ha dessa:


Mountain horse venice high rider. kostar 1999kr på de flesta sidor. vill ha snörning fram för de är snyggare än när dom är helt blanka:) var och provade MH skor idag på granngården, men de var inte exakt sånna här. men dom hade självklart bara i normal vadvidd. jag behöver vid vadvidd, så blir nog de här om jag inte ändrar mig:) hoppas nu att de inte är allt för höga i skaftet när jag har väldigt korta vader och jag måste kunna böja benet(om jag hade varit en dressyrryttare hade de inte spelat så stor roll, men hoppryttare måste kunna böja benet mer och vi har mer "rörliga" skänklar i sprången osv.) men får beställa med kilar som höjer upp hälen en aning.

hittade stövlarna på en väligt bra och intressant sida som heter myone.se, dom säljer även saker till hund och katt:)

såp självklart hottade jag även mer saker då jag kollade runt lite. tex:


AEQUUS LONDON HJÄLM 599kr. många hoppryttare har hjälmar som påminner om cykelhjälmar, de är snygga på sitt sätt och de är väldigt lätta och behagliga. men jag vill ändå ha den "klassiska" stilen och tycker den här är fin, enkel och ändå stilig. min hjälm har blekts mycket i tyget så om jag köper en ny hjälm ska jag nog behålla min gamla och ha den när jag rider i skogen(typ 95% av tiden) och den nya då jag tävlar och tränar för instruktörer, köper nog till ett överdrag då..


Dressyrspö supergrip 109kr. vill självklart ha de med gulddetaljer:) ni som faktiskt lyssnar på mitt trams om hästar vet att jag kör på färgerna svar och guld, på typ allt!


tredelat bett i mässing 129 kr. väldigt billigt! har inte hittat något som inte kostar över 250kr! de är de små detaljerna som räknas, har velat ha ett mässingbett länge, men 300 spänn på något jag redan har fast i silverfärgat? njaa.... men om jag beställer från den här butiken ska jag köpa med bettet!


Stigbygel i mässing 349kr. dyrt och onödigt, men de är ju i mässing! looooooove it! kommer från hööks.se



Allround schabrak från hööks 199kr. jag vill ha ett till tävling schabrak. just de här har rak kant och hörn bak vilket är väldigt populärt i ridvärlden just nu. sen för att få in färg vill jag brodera in nisses namn som jag amatörmässigt gjort i paint på bakkanten i guld såklart:) kanske Louise Öström på andra sidan? haha

de var nog "allt", fast vill ha myhcket mer:p hahah! de tar aaaaaaaalrig slut! haha

ha de bäst!


RSS 2.0